Jiří Jícha
jeden z prvních Restaurant Managerů v Česku, 58 let
jeden z prvních Restaurant Managerů v Česku, 58 let
jeden z prvních Restaurant Managerů v Česku, 58 let
Nastupoval jako crew do úvodního tréninku už v roce 1992. Mezi prvními se vypracoval na Restaurant Managera, což je nejvyšší pozice v rámci struktury restauračního managementu. Dva roky od nástupu otevíral již v pozici vedoucího restauraci McDonald's u Národního muzea v Praze a dlouhé roky pak na stejné pozici řídil několik dalších restaurací.
Později měl na Service centru v gescii trénink manažerů a zaměstnanců, poté byl také členem týmu, který se podílel na zavádění novinek v oblasti provozu restaurací. Byl u přerodu provozoven na restaurace nové generace s novým systémem obsluhy a přípravy - burgery už nečekaly hotové v nahřívacích skříních, ale začaly se připravovat až poté, co si je zákazník objednal. Stejně tak se podílel na startu samoobslužných kiosků nebo zavedení obsluhy hostů u stolů.
V současné době má na starosti konzultační činnost v některých restauracích. „Celou dobu, co pracuji u McDonald's, si připadám hrozně mladý. Asi je to tím, že kolem byla vždy spousta inovativních lidí, kteří stále posouvají naše cíle a horizonty," říká.